info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза, със самопочистване "MCZ AKI HYDROMATIC 16/24 M1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби. Стоманена структура; метални странични панели. С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура. 

Операционна система:  
Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.

Пламъкът е перфектен. Винаги. 
Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто. Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.

Включен двоен Wi-Fi модул. Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома.

Цветове:
метални панели:
    
     сив            бял     тъмно сив 
керамични панели:
    
    пясък           бордо           бял
ОПЦИИ: 
Wi-Fi температурен сензор. Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.

Дигитално табло за управление - Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.

Системи за контрол на работата: 
90% ТРАНСФЕР НА ТОПЛИНАТА КЪМ ВОДНАТА РИЗА - Високоефективният топлообмен в горивната камера на пелетните камини с водна риза се постига благодарение на специалната конструкция на камерата, изградена от вертикални димогарни тръби с вградени турбулатори.

ГОРЕЩИ РАДИАТОРИ САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ 
Компактната конструкция на камините осигурява моментален ефект и динамика на отоплението. Вграденият в управлението седмичен програматор, заедно с големия бункер за пелети на всички модели, са гаранция за автономна и безпроблемна работа за продължителен период от време.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ - Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО. Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР - Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване. 

НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗГАРЯНЕ - благодарение на електрониката, която определя циклично механичното механичното почистване, както и почистване в случай на запушване. Пепелникът позволява почистване само веднъж седмично или по-рядко (в зависимост от потреблението). 

ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО) - Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store). Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма).

Енергиен клас  A+

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Вода
  • Мощност 16 kW
  • Мощност на водната риза 12,7 kW
  • Коефициент на полезно действие 95,60 %
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 190 кг
Hydro PelletHydro Pellet

Сертификати

Отпечатай