info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина за въздушно отопление "MCZ SUITE Comfort Air 12 M1" - Италия. Стоманена структура; чугунена предна врата, решетка и горивна кошничка; керамични странични панели, преден панел и горен капак.

Новата горивна камера е по-голяма и позволява по-добър изглед към пламъка. Керамична запалка за по-кратко време на на запалване.

Comfort Air ® и да отоплява до две помещения допълнително чрез въздуховоди и вентилатори.

 

Операционна система:

Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.

 

Пламъкът е перфектен. Винаги.

Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто.  Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.

 

Включен двоен Wi-Fi модул

Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома.

Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома. 

 

Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.

Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

 

ОПЦИИ:

Wi-Fi температурен сензор

Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.

 

Дигитално табло за управление

Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Имате възможност да използвате готов за употреба дигитален панел, монтиран на камината.

 

Системи за контрол на работата: 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ВЕНТИЛАТОРА 

Дава възможност да се изключат вентилаторите, като топлият въздух да се разпространява чрез естествена конвекция. Така работата на камината става изключително безшумна.

 

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ 

 

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

 

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО

Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

 

ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО) 

Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).

 

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store).

Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма).

За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

 

Енергиен клас  A+

 

ОПЦИЯ:

СИСТЕМА COMFORT AIR

Системата Comfort Air успешно отвежда топлия въздух (80°C) до съседните помещения на максимално разстояние до 8 метра.

За разлика от традиционните системи, при които решетките за топъл въздух се разполагат високо горе, системата Comfort Air® позволява тяхното поставяне в  желана от вас позиция (например ниско над пода).

 

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА

Със значително по-малък диаметър от други модели на пазара (60 mm и 100 mm), Comfort Air® осигурява лесно инсталиране на въздуховодите в стената и съответно по-малко трудоемки възстановителни работи. Вентилаторите са по-лесни за поддържка.

 

ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ТОПЛИЯ ВЪЗДУХ

Чрез монтиране на електронно управление, Comfort Air  осигурява прецизен контрол върху разпределението на топлината между различните помещения.

 
Цветове:
Suite Bordeaux      
  Бордо        Сол-пипер   Keхлибар     

 

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 4,4 - 15,4kW
  • Мощност на водната риза 13,0 kW
  • Разход на гориво 0,9 - 3,4кг/час
  • Работа с едно зареждане 9 - 32 часа
  • Коефициент на полезно действие 92,10%
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 190 кг
ActiveSystemActiveSystem

Сертификати

Отпечатай