info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза "MCZ EGO HYDROMATIC 12 М1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби. Стоманена структура; чугунена врата, предна решетка, горен капак; странични панели метал / неръждаема стомана. С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура. 

Операционна система: Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.

Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто. Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.

Включен двоен Wi-Fi модул. Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома.

Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

ОПЦИИ:
Wi-Fi температурен сензор -  Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.

Дигитално табло за управление - Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.

Системи за контрол на работата:  
90% ТРАНСФЕР НА ТОПЛИНАТА КЪМ ВОДНАТА РИЗА 
Високоефективният топлообмен в горивната камера на пелетните камини с водна риза се постига благодарение на специалната конструкция на камерата, изградена от вертикални димогарни тръби с вградени турбулатори.

ГОРЕЩИ РАДИАТОРИ САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ 
Компактната конструкция на камините осигурява моментален ефект и динамика на отоплението. Вграденият в управлението седмичен програматор, заедно с големия бункер за пелети на всички модели, са гаранция за автономна и безпроблемна работа за продължителен период от време.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ 
Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО 
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР 
Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване.

НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗГАРЯНЕ благодарение на електрониката, която определя циклично механичното механичното почистване, както и почистване в случай на запушване. Пепелникът позволява почистване само веднъж седмично или по-рядко (в зависимост от потреблението). 

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет 
Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store). Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ
Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко бутона. 

Енергиен клас  A+

Цветове:
           

         Бял             Черен           Бордо         Сив         Инокс   

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 3,2 - 11,9 kW
  • Разход на гориво 0,7 - 2,7 кг/ч
  • Работа с едно зареждане 8 - 28ч
  • Коефициент на полезно действие 96,5%
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 147 кг
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай