info@kaldo.bg 088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

     
videos slideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина за топъл въздух "Groove Comfort Air Matic 8M1" MCZ с модерен и елегантен дизайн. Управление „ MAESTRO“  контролира се от смартфон, след инсталиране на безплатно приложение. Може да се управлява и наблюдава през интернет (няма вградено табло за управление). Дава възможност да се изключат вентилаторите, като топлият въздух да се разпространява чрез естествена конвекция. Така работата на камината става изключително безшумна.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ - Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.
БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ - Благодарение на тази технология, няма риск от изпускане на дим в стаята.
ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО - Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store). Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

Енергиен клас  A+

СИСТЕМА COMFORT AIR - Системата Comfort Air успешно отвежда топлия въздух (80°C) до съседните помещения на максимално разстояние до 8 метра. За разлика от традиционните системи, при които решетките за топъл въздух се разполагат високо горе, системата Comfort Air® позволява тяхното поставяне в  желана от вас позиция (например ниско над пода).
ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА - Със значително по-малък диаметър от други модели на пазара (60 mm и 100 mm), Comfort Air® осигурява лесно инсталиране на въздуховодите в стената и съответно по-малко трудоемки възстановителни работи. Вентилаторите са по-лесни за поддържка. 

Характеристики

Съвместими системи
  • ТипЗа директен монтаж
  • ГоривоПелети
  • ОтоплениеВъздух
  • Мощност7,8 kW
  • Коефициент на полезно действие93,00%
  • Диаметър на димоотвода80 мм
  • Тегло147 кг

Сертификати

Отпечатай