info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Панорамни камини за вграждане, за топъл въздух на газ метан или пропан-бутан "LEO 70P" и "LEO 100P", с реалистичен изглед на огъня. Високо качество, удобство и простота на използване. 

Специално проектираната горелка осигурява реалистичен изглед на огъня, като в истинска камина на дърва, като височината на пламъка може да се регулира.

Комплектът включва:

- газова камера

- дистанционно управление с тъчскрийн за контрол на горивния процес .

- декоративни керамични дърва като аксесоар в горивната камера.


Мощности:
"LEO 70P" - 7,3kW

"LEO 100P" - 10kW

БЕЗОПАСНОСТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО
Камините са с CE сертификат, което гарантира безопасността на употреба, опазването на здравето на потребителя и околната среда. Херметически затворената горивна камера осигурява най-висока степен на безопасност. В случай на проблеми с комина или с подаването на газ, ка
мините се изключват автоматично.

УДОБНА УПОТРЕБА
Управление - чрез специално дистанционно управление, оборудвано с термостат. Избор на гориво - използване на природен газ или пропан-бутан. 

Не е необходим традиционен комин – система от коаксиални димоотводи улеснява монтажа в помещения без комин, димоотводът просто трябва да бъде изведен навън през стена или покрив. 

Таймер - опция за предварително програмиране на схема за отопление до седем дни предварително. Не се изисква външен източник на енергия - съоръженията имат собствено захранване. Централният блок се захранва от батерии 4 x 1,5 волта (опция - втори модул за захранване G 60-ZBE).

----------------------------

 Преди закупуване е необходимо да бъде уточнено: 
- на какво гориво ще се използва камината, тъй като горелката и дюзите са специфични за всеки вид газ.
- мястото на захранването на камината. Погледнато отпред - от ляво или от дясно. 

 

Характеристики

Съвместими системи

Сертификати

Отпечатай