info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Панорамна камина за вграждане, за топъл въздух на газ метан или пропан-бутан "LEO 200L", с реалистичен изглед на огъня. Високо качество, удобство и простота на използване.
Специално проектираната горелка осигурява реалистичен изглед на огъня, като в истинска камина на дърва, като височината на пламъка може да се регулира. 
Комплектът включва:
- газова камера
- дистанционно управление с тъчскрийн за контрол на горивния процес.
- декоративни керамични дърва като аксесоар в горивната камера.

БЕЗОПАСНОСТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО
Камината е с CE сертификат, което гарантира безопасността на употреба, опазването на здравето на потребителя и околната среда. Херметически затворената горивна камера осигурява най-висока степен на безопасност. В случай на проблеми с комина или с подаването на газ, камината се изключва автоматично.

УДОБНА УПОТРЕБА
Управление - чрез специално дистанционно управление, оборудвано с термостат. Избор на гориво - използване на природен газ или пропан-бутан. Не е необходим традиционен комин – система от коаксиални димоотводи улеснява монтажа в помещения без комин, димоотводът просто трябва да бъде изведен навън през стена или покрив.
Таймер - опция за предварително програмиране на схема за отопление до седем дни предварително. Не се изисква външен източник на енергия - съоръжението има собствено захранване. Централният блок се захранва от батерии 4 x 1,5 волта (опция - втори модул за захранване G 60-ZBE).
----------------------------
Преди закупуване е необходимо да бъде уточнено:
на какво гориво ще се използва камината, тъй като горелката и дюзите са специфични за всеки вид газ. 
мястото на захранването на камината. Погледнато отпред - от ляво или от дяснo.

 

Характеристики

Съвместими системи

Сертификати

Отпечатай