info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина за въздушно отопление "MCZ MAY Air 7 S1" - Италия. Стоманена структура; чугунена врата, горен капак, заден панел на горивната камера и горивна кошничка; метални панели. С вградено табло за управление.                                         

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ВЕНТИЛАТОРА - Дава възможност да се изключат вентилаторите, като топлият въздух да се разпространява чрез естествена конвекция. Така работата на камината става изключително безшумна.  БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ - Благодарение на тази технология, няма риск от изпускане на дим в стаята. НЯМА НУЖДА ОТ ВЕНТИЛАЦИОННИ РЕШЕТКИ - за външен въздух - забравете за студения въздух, който разваля комфорта и намалява ефективността на отоплителната ви система. ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ - Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко бутона.
Енергиен клас  A+  
ОПЦИЯ: ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store).Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi. За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

Цветове на металните панели:
      
Бял              Бордо         Тъмен             Сив             

Характеристики

Съвместими системи
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 7,0 kW
  • Разход на гориво 0, 5 - 1,6кг/час
  • Коефициент на полезно действие 90,00%
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 80 кг

Сертификати

Отпечатай