info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза, със самопочистване "MCZ MUSA HYDROMATIC 16 M1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби.
Стоманена структура; чугунена горивна камера и кошничка, врата, предна решетка и горен капак; метални странични панели. С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура.  
Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението.
Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.
Пламъкът е перфектен. Винаги.
Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто.
Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.
 
Включен двоен Wi-Fi модул
Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си.
С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома.
 
Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.
Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.
 
ОПЦИИ:
Wi-Fi температурен сензор
Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.
 
Дигитално табло за управление
Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.
 
ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ
Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.
 
ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).
 
АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване.
 
ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store).
Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). 
Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.
 
Енергиен клас  A+

 

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Вода
  • Мощност 4,5 - 16,0 kW
  • Мощност на водната риза 12,7 kW
  • Разход на гориво 1,00 - 3,50 кг/ч
  • Работа с едно зареждане 7 - 25 часа
  • Коефициент на полезно действие 95,60 %
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 190 кг
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай