info@kaldo.bg 088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

     
videos slideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза, със самопочистване "MCZ MUSA HYDROMATIC 16 M1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби.
Стоманена структура; чугунена горивна камера и кошничка, врата, предна решетка и горен капак; метални странични панели. С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура.  
Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението.
Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.
 
Пламъкът е перфектен. Винаги.
Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто.
Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.
 
Включен двоен Wi-Fi модул
Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си.
С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома.
Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома.
 
Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.
Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.
 
ОПЦИИ:
Wi-Fi температурен сензор
Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.
 
Дигитално табло за управление
Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.
 
Системи за контрол на работата:  
90% ТРАНСФЕР НА ТОПЛИНАТА КЪМ ВОДНАТА РИЗА
Високоефективният топлообмен в горивната камера на пелетните камини с водна риза се постига благодарение на специалната конструкция на камерата, изградена от вертикални димогарни тръби 
с вградени турбулатори.
 
ГОРЕЩИ РАДИАТОРИ САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ
Компактната конструкция на камините осигурява моментален ефект и динамика на отоплението. Вграденият в управлението седмичен програматор, заедно с големия бункер за пелети на всички модели, са гаранция за автономна и безпроблемна работа за продължителен период от време.
 
ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ
Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.
 
ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).
 
БЕЗЧЕТКОВ МОТОР
Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и 
в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).
 
АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване.
 
НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗГАРЯНЕ - благодарение на електрониката, която определя циклично механичното механичното почистване, както и почистване в случай на запушване. Пепелникът позволява почистване само веднъж седмично или по-рядко (в зависимост от потреблението). 
 
ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО)
Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).
 
ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store).
Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). 
Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.
 
ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ
Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко бутона.
 
Енергиен клас  A+

Характеристики

Съвместими системи
  • ТипЗа директен монтаж
  • ГоривоПелети
  • ОтоплениеВода
  • Мощност4,5 - 16,0 kW
  • Мощност на водната риза12,7 kW
  • Разход на гориво1,00 - 3,50 кг/ч
  • Работа с едно зареждане7 - 25 часа
  • Коефициент на полезно действие95,60 %
  • Диаметър на димоотвода80 мм
  • Тегло190 кг
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай