info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза, със самопочистване "MCZ SUITE HYDROMATIC 16 M1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби. Стоманена структура; чугунена горивна камера и кошничка, врата, предна решетка; керамични странични панели, горен капак и преден панел.

С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура. 

Операционна система: 
Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.

Пламъкът е перфектен. Винаги. Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто. Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.

Включен двоен Wi-Fi модул
Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома.

Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.

Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

ОПЦИИ:

Wi-Fi температурен сензор. Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.

Дигитално табло за управление - Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.

Системи за контрол на работата: 

90% ТРАНСФЕР НА ТОПЛИНАТА КЪМ ВОДНАТА РИЗА
Високоефективният топлообмен в горивната камера на пелетните камини с водна риза се постига благодарение на специалната конструкция на камерата, изградена от вертикални димогарни тръби с вградени турбулатори.

ГОРЕЩИ РАДИАТОРИ САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ
Компактната конструкция на камините осигурява моментален ефект и динамика на отоплението. Вграденият в управлението седмичен програматор, заедно с големия бункер за пелети на всички модели, са гаранция за автономна и безпроблемна работа за продължителен период от време.

ПО-ШИРОК И ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ПЛАМЪК Благодарение на продълговатата и тясна горивна кошничка, пелетите се разпределят равномерно и създават красив пламък.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО 
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР
Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и  в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване.

СПЕЦИАЛИЗИРАН БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗГАРЯНЕ благодарение на електрониката, която определя циклично механичното механичното почистване, както и почистване в случай на запушване. Пепелникът позволява почистване само веднъж седмично или по-рядко (в зависимост от потреблението). 

ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО) - Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store). Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). 

Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.
ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ 
Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко 

Енергиен клас  A++

Цветове:
Suite Bordeaux      
  Бордо        Сол-пипер   Keхлибар     

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Вода
  • Мощност 16.0 kW
  • Мощност на водната риза 12,7 kW
  • Разход на гориво 1,00 - 3,50 кг/ч
  • Работа с едно зареждане 7 - 25 часа
  • Коефициент на полезно действие 95,60 %
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 190 кг
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай