info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина за въздушно отопление "MCZ TECLA Air 6 M1" - Италия. Чугунена горна плоча; метални странични панели. Керамична запалка за по-кратко време на на запалване.

Цветове на металните панели:

       
   сив             бял             черен          бордо

Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината. Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто.  Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване. Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома. 

ОПЦИИ:
Wi-Fi температурен сензор. Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора. Дава възможност да се изключат вентилаторите, като топлият въздух да се разпространява чрез естествена конвекция. Така работата на камината става изключително безшумна. Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ Благодарение на тази технология, няма риск от изпускане на дим в стаята.

НЯМА НУЖДА ОТ ВЕНТИЛАЦИОННИ РЕШЕТКИ за външен въздух - забравете за студения въздух, който разваля комфорта и намалява ефективността на отоплителната ви система.

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР -  Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО) - Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).

 ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store). Управлявате и програмирате камината си от разстояние през Wi-Fi или чрез текстови съобщения (GPRS с-ма). За целта е необходимо камината да се оборудва с Web Wi-Fi интерфейс или модем (опции). Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

ОПЦИЯ: ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ - Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко бутона.

Енергиен клас  A+ 

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 8 kW
  • Разход на гориво 0,6 - 1,45 кг/ч
  • Работа с едно зареждане 11,5 - 26 часа
  • Коефициент на полезно действие 92,0%
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 90 кг
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай