info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина за въздушно отопление "MCZ THEMA Air 8" - Италия с мощност 8kW.
Стоманена структура; капаци от прахово боядисан метал; чугунена врата и горивна кошничка; керамична предна решетка.С изключително компактни размери (височина едва 80 см). Позволява лесна инсталация в домове със съществуващ комин.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ НА КАМИНАТА чрез няколко бутона и предварително зададени програми (вкл./изкл) - много удобно за потребители без технически познания.
Дистанционното управление контролира стайната температура, степента на горене, силата на вентилация на двата вентилатора независимо и седмичен програматор.
Вграденият в дистанционното управление термостат осигурява по-добра регулация на температурата - позволява настройка на различни часови зони през деня. Температурата се отчита точно на мястото, където е оставено дистанционното
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ВЕНТИЛАТОРА
Дава възможност да се изключат вентилаторите, като топлият въздух да се разпространява чрез естествена конвекция. Така работата на камината става изключително безшумна.

НАЙ-ДОБРОТО ГОРЕНЕ
Благодарение на изключително надеждния и точен сензор, вграден в камината, количеството въздух за горене се променя постоянно в зависимост от количеството на пелетите в кошничката. По този начин се осигурява ефективност и качество на горенето, по-ниска консумация на гориво, ниски емисии в атмосферата и по-рядко почистване.

ТИП НА ПЕЛЕТИТЕ
Камините притежаващи уникалната система „Active system” автоматично адаптират режима на работа според едрината на пелетите – дължина 15 до 30 мм и диаметър от 6 до 8мм.
Съчетава в себе си всички предимства на класическата система „Active“, като новото е възможността да се установи връзка с камината чрез смартфон или таблет след инсталирането на определено приложение и оборудването на камината с Web Wi-Fi интерфейс (опция). Заради различния начин, по който се регулират оборотите на вентилатора и подаващия винт, камините с „Active +“ са и по-безшумни.

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет - с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли от Google Play или App Store) чрез текстови съобщения (GPRS система) или през Wi-Fi, управлявате и програмирате камината си от разстояние.
За целта е необходимо камината да се оборудва с модем или Web Wi-Fi интерфейс (опции).
Цветове:

    
 Черно        Бяло         Камък Serpentino

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 2,4 - 8,0kW
  • Разход на гориво 0,6 - 1,8кг/час
  • Работа с едно зареждане 7 - 20 часа
  • Коефициент на полезно действие 94,4 %
  • Диаметър на димоотвода 100 мм
  • Тегло 147 кг
ActiveSystemActiveSystem

Сертификати

Отпечатай