LEO 200F

Описание

Панорамна камина за вграждане, за топъл въздух на газ метан или пропан-бутан "LEO 200F", с реалистичен изглед на огъня. Високо качество, удобство и простота на използване.
Специално проектираната горелка осигурява реалистичен изглед на огъня, като в истинска камина на дърва, като височината на пламъка може да се регулира.

Комплектът включва:
- газова камера
- дистанционно управление с тъчскрийн за контрол на горивния процес
- декоративни керамични дърва като аксесоар в горивната камера.

БЕЗОПАСНОСТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО
Камината е с CE сертификат, което гарантира безопасността на употреба, опазването на здравето на потребителя и околната среда. Херметически затворената горивна камера осигурява най-висока степен на безопасност. В случай на проблеми с комина или с подаването на газ, камината се изключва автоматично.

УДОБНА УПОТРЕБА
Управление - чрез специално дистанционно управление, оборудвано с термостат. Избор на гориво - използване на природен газ или пропан-бутан.

Не е необходим традиционен комин – система от коаксиални димоотводи улеснява монтажа в помещения без комин, димоотводът просто трябва да бъде изведен навън през стена или покрив.

Таймер - опция за предварително програмиране на схема за отопление до седем дни предварително. Не се изисква външен източник на енергия - съоръжението има собствено захранване. Централният блок се захранва от батерии 4 x 1,5 волта (опция - втори модул за захранване G 60-ZBE).
----------------------------
Преди закупуване е необходимо да бъде уточнено:
на какво гориво ще се използва камината, тъй като горелката и дюзите са специфични за всеки вид газ.
мястото на захранването на камината. Погледнато отпред - от ляво или от дясно.

 

Характеристики

Съвместими системи

Сертификати

За контакти

В. Търново
ул. "Полтава" №1
тел/факс.: 062/ 63 89 95, 65 08 57
мобилен: 088 5 840 334
e-mail: info@kaldo.bg
www.kaldo.bg

GPS координати: 
Latitude: 43.080647 N
Longtitude: 25.608471 E