Star

Описание

Пелетна камина с модерен и елегантен дизайн, изработена от стомана, с  горен чугунен панел  и керамични странични панели в разновидности: (Бордо, Черен, Бял, Пясък)

Камината се предлага във версии:  STAR AIR MAESTRO  , STAR COMFORT AIR 10 MAESTRO, HYDROMATIC 12 M1. 

Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината.

Пламъкът е перфектен. Винаги.
Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто. Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване.

Включен двоен Wi-Fi модул
Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. 
С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома.

Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.

Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

Изберете версия COMFORT AIR за отопление на няколко стаи (вкл. и не свързани) и версия HYDROMATIC M1 за да се възползвате от топлината на радиаторите и всички преимущества на пелетите.

Версията AIR може да бъде управлявана чрез дистанционно у-ние (опция) позволяваща: програмиране на вкл./изкл., настройка на желаната температура, регулиране на мощността и вентилацията.

Улеснена система за управление:Решение предвиждащо контролно табло за у-ние, разположено на камината, чиито функции за максимално опростени, подходящи за  лесна експлоатация.

Цветове:
        
      Бял            Бордо          Черен         Пясък          Серпентин   
 

Характеристики

Съвместими системи
  • ТипЗа директен монтаж
  • ГоривоПелети
  • ОтоплениеВода и въздух
  • Мощност12 kW
  • Мощност на водната риза10 kW
  • Разход на гориво0,8 - 2,5кг/час
  • Работа с едно зареждане10 - 36 часа
  • Коефициент на полезно действие91,50%
  • Диаметър на димоотвода80 мм
  • Тегло154 кг
Hydro PelletHydro Pellet ActiveSystemActiveSystem

Сертификати

За контакти

В. Търново
ул. "Полтава" №1
тел/факс.: 062/ 63 89 95, 65 08 57
мобилен: 088 5 840 334
e-mail: info@kaldo.bg
www.kaldo.bg

GPS координати: 
Latitude: 43.080647 N
Longtitude: 25.608471 E