info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

 

Пелетна камина за въздушно отопление "MCZ FLOW Comfort Air 10 M1" - Италия. Стоманена конструкция, чугунена врата, предна решетка, горивна кошничка и горен капак; метални странични панели. 
Керамична запалка за по-кратко време на на запалване.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ
Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ 
Благодарение на тази технология, няма риск от изпускане на дим в стаята. НЯМА НУЖДА ОТ ВЕНТИЛАЦИОННИ РЕШЕТКИ за външен въздух - забравете за студения въздух, който разваля комфорта и намалява ефективността на отоплителната ви система.

ОПЦИЯ: ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ
Таблото за управление на самата камина осигурява лесен контрол на функциите само с няколко бутона. 
Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението. Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината. Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто.  Потреблението е по-ниско, с по-ниски емисии и по-рядко почистване. Включен двоен Wi-Fi модул. Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома.

Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома. Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба. Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

ОПЦИИ: 
Wi-Fi температурен сензор.
Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора. Дигитално табло за управление.  е е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Имате възможност да използвате готов за употреба дигитален панел, монтиран на камината.

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР 
Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО 
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

ДВОЕН Wi-Fi МОДУЛ (ДОСТАВЯ СЕ СТАНДАРТНО) 
Двойният Wi-Fi модул е предназначен за съоръжения със система Maestro. Осигурява приоритетна връзка със смартфон и / или ръчно дистанционно и втора връзка към домашната интернет мрежа (чрез рутер).

ВРЪЗКА С КАМИНАТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ през смартфон и таблет. Връзката с камината от разстояние през смартфон и таблет става с помощта на специално разработено приложение (може да се изтегли безплатно от Google Play или App Store).

Енергиен клас A+
Цветове:

             
  черен            бял         бордо релеф бял релеф 

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 10 kW
  • Коефициент на полезно действие 92,50%
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 130 кг
Comfort Air PelletComfort Air Pellet

Сертификати

Отпечатай