info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

Пелетна камина с водна риза, със самопочистване "MCZ JAZZ HYDROMATIC 30 М1" - Италия. Със самопочистване на горивната кошничка и вертикалните тръби. Стоманена структура; чугунена горивна камера и кошничка, врата, предна решетка; керамични странични панели, горен капак и преден панел.

С вградени: допълнителен вентилатор за топъл въздух за стаята, електронна енергоспестяваща помпа, мембранен разширителен съд, бункер за пелети, предпазна и регулираща арматура. 

Операционна система "Maestro" за камини MCZ e последната иновация в отоплението.

Maestro позволява на камината да достигне максималния си потенциал с лесно и интуитивно управление. Вграденият микрокомпютър комуникира с вашия смартфон и ви дава още по-голям контрол върху работата на камината. Изгарянето с "Maestro" е оптимално, отделя се по-малко пепел и стъклото на камината остава чисто. 

Включен двоен Wi-Fi модул
Включено е всичко необходимо, за да програмирате и използвате вашата камина през смартфона си. С Wi-Fi Home можете да използвате смартфона си и като дистанционно управление у дома. Вторият Wi-Fi модул се свързва с вашата домашна Wi-Fi мрежа и позволява да контролирате камината, дори когато сте далеч от дома. Камините с Maestro се адаптират към вашия начин на употреба.

Изтеглете безплатното приложение MCZ MAESTRO на смартфона си, за да имате всички функции за управление на камината на върха на пръстите си - както вкъщи, така и когато сте навън.

ОПЦИИ:
Wi-Fi температурен сензор
Maestro ви предлага опция с Wi-Fi температурен сензор с автоматична връзка, който може да поставите където пожелаете в дома си. Камината ще се регулира, за да достигне точно желаната от вас температура в помещението, където е поставен сензора.

Дигитално табло за управление
Не е проблем, ако не можете или не искате да използвате смартфон. Може да използвате ръчно дистанционно управление, с вече инсталирано приложение Maestro или варианти на готови за употреба дигитални табла за управление - за вграждане или за директен монтаж на стена; както и панел, монтиран на камината.

ГОРЕЩИ РАДИАТОРИ САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ 
Компактната конструкция на камините осигурява моментален ефект и динамика на отоплението. Вграденият в управлението седмичен програматор, заедно с големия бункер за пелети на всички модели, са гаранция за автономна и безпроблемна работа за продължителен период от време.

ЗАПАЛВАНЕ ЗА 3 МИНУТИ Камината е окомплектована с керамична запалка, благодарение на която времето за запалване е намалено с до 40%.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕПЕЛНИКА - ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО
Увеличеният обем на пепелника позволява камината да се използва в продължение на седмица без почистване на пепелника (при средно 8 часа работа на ден).

БЕЗЧЕТКОВ МОТОР
Благодарение на усъвършенстваната технология, новият безчетков мотор е почти безшумен и осигурява значителна икономия на енергия (90% по-ниска консумация в сравнение с традиционните мотори). Използва се в системата за зареждане на пелети и  в системата за автоматично почистване на горивната кошничка (камини тип Hydro Matic и Comfort Air Matic).

АВТОМАТИЧНО САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ГОРИВНА КОШНИЧКА с гребенов механизъм, за още по-ефективно почистване.

НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗГАРЯНЕ благодарение на електрониката, която определя циклично механичното механичното почистване, както и почистване в случай на запушване. Пепелникът позволява почистване само веднъж седмично или по-рядко (в зависимост от потреблението). 

Гарантиран 100% комфорт, дори когато отсъствате от дома.

Енергиен клас  A++

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Вода
  • Мощност 30kW
  • Разход на гориво 1,7 - 6,3 кг/ч
  • Работа с едно зареждане 7 - 28 часа
  • Коефициент на полезно действие 94,4 %
  • Диаметър на димоотвода 100 мм
  • Тегло 292 кг
Hydro PelletHydro Pellet

Сертификати

Отпечатай