info@kaldo.bg088 5 840 334

Продукти

Нашите предложения

   
videosslideshow

Описание

Отпечатай

STREAM е модерна и елегантна пелетна камина без решетки за топъл въздух отпред. Структурата е изработена от прахово боядисана стомана, с вратичка от стъкло и предни панели от стомана в три възможни цвята или камък Serpentino.
Интелигентен контрол на горенето чрез интегрирана система Active+.
Благодарение на намалената дълбочина (само 39см), е много подходяща за монтаж в коридори, малки стаи, дори и близо до насрещна стена. Горният изход на тръбата за комина дава възможност за плътен монтаж, пести място и дава свобода при избора на позиция на камината.
Моделът Comfort Air е оборудван с два вентилатора, които могат да се спират, активират и управляват самостоятелно от дистанционно управление със стаен термостат, което е включено в комплекта на камината.
Минималистичният геометричен дизайн прави STREAM важен и много красив детайл от всеки интериор.
No-Air функцията позволява пълното изключване на вентилаторите, което прави работата на камината изключително безшумна, с естествена конвекция на топлия въздух.
Дестанционното управление осигурява лесен контрол само чрез няколко бутона и има вграден седмичен програматор, с който да настроите различна температура за различни периоди от денонощието. С отчитане на стайната температура точно на мястото на дистанционното се постига незаменим комфорт на отоплението.
Системата Active+ позволява управление на камината през интернет чрез смартфон или таблет (инсталира се допълнителен модул - опция).

Цветове:
   
 Сив                     Черен                 Бордо             Бял   

Характеристики

Съвместими системи
  • Тип За директен монтаж
  • Гориво Пелети
  • Отопление Въздух
  • Мощност 3,3 - 12,10kW
  • Разход на гориво 0,8 - 2,7кг/час
  • Диаметър на димоотвода 80 мм
  • Тегло 175 кг
Comfort Air SlimComfort Air Slim Comfort Air BasicComfort Air Basic
Active plusActive plus

Сертификати

Отпечатай